Mórichida kirándulás 2013. aug 17.
2013.07.24.

Augusztus 17-én elmegyünk Mórichidára kirándulni együtt a gyülekezettel. Meglátogatjuk az ottani evangélikus közösséget, főzünk valamit, játszunk, beszélgetünk. Semmi extra, bár ma ez már különlegesnek számít, ha nem rohanunk közben...

Ha érdekel, jelezd, és ugorj be közénk!


Balaton-NET 2013
2013.07.24.

Idén is lesz Balaton-NET (2013. 08. 21-25)
Mi ott leszünk. És te?
Keresés a honlapon

Csaplár Józsi és Wendy 1996-ban költöztek Pápára azzal a céllal, hogy elmondják az embereknek Isten jó hírét, hogy van lehetőség személyes kapcsolatba kerülni Vele. Először a Szabadság utcában, majd később a Barát utcában jött össze egy kis gyülekezet a lakásukon. Miután ez szűkösnek bizonyult, sokak segítségével egy kocsma épületét vásárolták meg, amiből sok munkával sikerült imaházat varázsolni.

Csaplárék tíz évet éltek a városban, mialatt a város szinte minden embere hallott vagy találkozott a mindig energikus idős lelkésszel és a "különös, angol akcentussal" beszélő feleségével. Tíz év eltelte után máshova vezette őket az Úr, így jelenleg Jánoshalmán laknak, onnan járnak kitartóan szolgálni Szabadkára, Romániába és az ország rengeteg más pontjára, miközben házi vadjaikat nehéz szívvel másokra hagyják.